NAOBAY Magyarországon

2014.06.19.

NAOBAY Magyarországon

A NAOBAY termékeivel először a 2014-es Cosmoprof-on találkoztunk Bolognában. Ez, a közel fél évszázada minden évben megrendezésre kerülő esemény a szépségszakma egyik legfőbb rendezvénye, Európa legnagyobb kozmetikai szakkiállítása.

Már nyitott szemmel jártunk, tudtuk, mit akarunk. Olyan termékeket szerettünk volna nyújtani a kozmetikumokra igényes magyar vásárlóknak, melyekről valóban lehet tudni, mit tartalmaznak, ráadásul természetes összetevőkből állnak, melyek megbízható forrásokból származnak.
Ahogy megláttuk a NAOBAY standját, tudtuk, hogy valami különlegesre bukkantunk. Majd megérintettük a letisztult, elegáns, fából készült csomagolást és magával ragadott minket az igazi fa érzése.

Természetesen utánanéztünk a készítményeknek. Örömmel láttuk, hogy nem csak a csomagolás, de a belbecs és az előállítás módja is igencsak figyelemre méltó. A NAOBAY nem tesztel állatokon, kozmetikumai előállításánál odafigyel környezetünk megóvására és arra is, hogy olyan tiszta készítményeket állítson az organikus termékek piacára, melyek mentesek az emberi szervezetre káros anyagoktól. Az apró figyelmességek; a fa csomagolás anyagának megbízható és fenntartható forrásból való beszerzése, a felhasznált natúr és organikus anyagok százalékos pontossággal való feltüntetése. Mindez számunkra nem csak különlegessé, de szerethetővé is tette a márkát.

Ma pedig már büszkén mondhatjuk, a NAOBAY termékei 2014 júniusától Magyarországon is elérhetőek!


vissza az előző oldalra