Alapelveink / Hitvallásunk

Hiszünk abban, hogy a kozmetikai termékeket gyártó cégeknek egyértelműen tájékoztatniuk kellene a vásárlóikat arról, milyen összetevők vannak a termékeikben. Illetve arról, hogy a készítmény alapanyagai mennyire természetesek vagy organikusak. Éppen ezért, ezeket az információkat százalékos pontossággal tüntetjük fel címkéinken, ezzel is támogatva a fogyasztók tiszta és érthető tájékoztatását.

Új termékeinket folyamatos kutatásokkal fejlesztjük, úgy, hogy minden követelménynek megfeleljenek, amit az organikus készítményekkel szemben támasztanak.

Tégelyeink újrahasznosított anyagokból készülnek és újrahasznosíthatóak. Különleges fa csomagolásainkat és betéteinket bútoripari üzemek fahulladékából állítjuk elő. Ezzel is minimalizálva a környezetre gyakorolt terhelést.

Kozmetikumaink magas minőségű összetevők felhasználásával készülnek, melyek biológiailag lebomlók, az emberi szervezetre károsan ható, illetve állati eredetű anyagokat nem tartalmaznak. Sem összetevőinket, sem késztermékeinket nem teszteljük állatokon, valamint nem dolgozunk együtt olyan laboratóriumokkal, amelyek valaha is végeztek állatkísérleteket.

Fontos számunkra, hogy odafigyeljünk egymásra, tiszteljük kollégáink munkáját és olyan környezetet biztosítsunk, amelyben mindannyian jól érezzük magunkat.