Csomagolásaink

Csomagolások

Termékeink csomagolásai stílusosak, vonzóak, minden egyes darab különleges. Amint megérintjük az egyedi fa betéteket és borításokat, magával ragad az igazi fa érzése.

Fontosnak tartjuk, hogy óvjuk környezetünket, ezért minden tégely újrahasznosított és újrahasznosítható. A felhasznált anyagok fenntartható forrásokból származnak, így minimalizáljuk a környezeti terhelést.

Valencia (Spanyolország) jól ismert bútorkészítő iparáról. Csomagolásainkhoz a környékbeli cégek fahulladékát hasznosítjuk, préseléses eljárással. Az általunk felhasznált fa biológiailag lebomló, lakkal vagy egyéb mázzal nem kezelt. Mivel faanyagunk felelős és fenntartható forrásból származik, FSC tanúsítvánnyal rendelkezik. A csomagolásainkhoz felhasznált műanyag újrahasznosított PET-ből készül.

Címkék

Véleményünk szerint minden kozmetikumgyártónak egyértelműen fel kellene tüntetnie, hogy terméke mennyire „természetes” vagy „organikus”, ha már ezeket az elnevezéseket használja.

A mi készítményeinken százalékos pontossággal vannak feltüntetve a természetes és organikus összetevők aránya, így mindenki pontosan tudhatja, hogy az adott termék milyen anyagokat tartalmaz.

Összetevőink megnevezésére nemzetközileg elfogadott INCI jelölést használunk. Így termékeink tartalma a világ bármely pontján felismerhető és azonosítható.

Az összes alapanyagot a formulában megjelenő koncentrációja szerint, a legmagasabbtól a legalacsonyabbig, csökkenő sorrendben tüntetjük fel. Megjelenítjük a tartósítószerek és allergének jelenlétét is, melyek az illóolajak természetes komponenseiből fakadóan vannak jelen. Az érthető tájékoztatás érdekében címkéink átláthatóak és egységesek.