Tanúsítványaink

Organikus összetevőink eredetét az ECOCERT tanúsítja.

Az ECOCERT egy nemzetközileg elismert, független szervezet, mely több, mint 80 országban végzi termékek, termelési módszerek és szolgáltatások minőségellenőrzését, tanúsítványok kiadását, illetve az azok alapjául szolgáló szabályrendszerek kidolgozását.

Ha ECOCERT logóval ellátott terméket vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy valóban minőségi, 95%-ban természetes eredetű és minimum 10%-ban biogazdaságban termesztett összetevőket tartalmazó készítményt használsz.

A NAOBAY termékei megfelelnek a szigorú követelményeknek, illetve nem tartalmaznak olyan összetevőket, melyek károsak lehetnek az emberi szervezetre.
 

 

A csomagolásainkhoz felhasznált faanyag felelős és fenntartható forrásból való származását az FSC tanúsítja.

A Forest Stewardship Council (FSC) egy független, non-profit szervezet, melyet azért alapítottak, hogy felügyelje a világ erdeinek fenntartható és felelősségteljes kezelését.

Ha FSC logóval ellátott terméket vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy az ahhoz felhasznált faanyag megbízható forrásból származik.

A NAOBAY fa csomagolásai és betétei újrahasznosított bútoripari fahulladékból készülnek, megfelelve a szervezet szigorú követelményeinek. De nem csak tégelyeink csomagolása, hanem kartondobozaink és katalógusaink papírja is FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.