Történetünk

Az alapítókról

A fivérek már fiatalkoruktól kezdve közel álltak a kozmetikumok világához, édesapjuknak köszönhetően. Mikor felnőttek, apjuk elérkezettnek látta az időt, hogy tapasztalatai felhasználásával megtakarításaiból megalapítsa saját kozmetikai gyárát. Tanulmányaik végeztével a fiúk mint gyógyszerész és ipari mérnök csatlakoztak ehhez a projekthez.

Pár évvel később elhatározták, megalkotják saját márkájukat. Megunva a tucat termékeket, a semmitmondó címkéket, a minden kényelmet és praktikumot nélkülöző csomagolást és a sokszor értéktelen tartalmat – amely jelenleg az organikus termékek piacát jellemzi -, új úton indultak el.

Olyan kozmetikumot akartak, amely törődik az emberekkel és a környezettel, tisztán és érthetően informál. Hatékony termékek, letisztult, különleges csomagolással.

Ez a NAOBAY.

Naobay Magyarországon

A különböző márkák és készítmények között válogatva az ember szinte elveszik. Mi olyan termékeket akarunk nyújtani vásárlóinknak, melyekről valóban lehet tudni, mit tartalmaznak, ráadásul természetes összetevőkből állnak, melyek megbízható forrásokból származnak.

Ezért esett a választásunk a NAOBAY-re, mert minden megvan benne, amit kerestünk. Hatékony termékek, tiszta, minőségi összetevőkből, letisztult, elegáns csomagolással. Ezt szeretnénk nyújtani a magyar vásárlóknak is.

Fontos számunkra környezetünk megóvása, támogatjuk az újrahasznosítható és újrahasznosított csomagolások használatát és hisszük, hogy nincs szükség állatkísérletekre.